Kerstboom kwekerij Vije 053 435 1862 info@kwekerijvije.nl

BlackFriday

Featured Image

BlackFriday is vanuit Amerika enkele jaren geleden over komen waaien naar Nederland. BlackFriday wordt beschouwd als hét begin van het kerstaankopen seizoen. Het is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day want die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij. Om de mensen naar de winkels te trekken adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen.

Daarom krijgt u op BlackFriday bij kerstboomkwekerij Vije, 10% korting op een online bestelde kerstboom! Vind uw het nog te vroeg? Geen probleem! U kunt nu al een kerstboom online bestellen en profiteren van de korting, maar de kerstboom later laten bezorgen door dit bij bestelnotities aan te geven. Wij kunnen kerstbomen bezorgen, niet alleen in Enschede, maar in heel Twente. Wanneer u nu de actiecode “BLACKFRIDAYKERSTBOOM” toevoegt aan uw bestelling in onze webshop wordt deze 10% korting op uw totaal bedrag verrekend.

Nog even geduld, maar vanaf 1 december bent u weer van harte welkom op onze kerstboom kwekerij aan de pompstationsweg in Enschede voor de mooiste kerstbomen. Wij geven echter geen koffiezetapparaten weg en u kunt u ook niet met airmiles betalen. Maar u krijgt dan wel de mooiste kerstbomen en vers van het land..!;)

Zoals u van ons gewend bent.