Kerstboom kwekerij Vije 053 435 1862 info@kwekerijvije.nl

Echte kerstboom op kantoor

Wilt u straks ook de gezellige kerstsfeer op kantoor, maar er zo weinig mogelijk werk mee hebben? Wilt u geen gezeur dat de kerstboom niet recht staat?
 Wij bezorgen echte kerstbomen bij u aan de zaak, vers van het land. Mooie volle echte kerstbomen welke een echte eyecatcher zullen zijn op kantoor.

Een mooie volle Nordmann bijvoorbeeld, welke amper naalden los laat. Van belang is dat de kerstboom niet uitdroogt zodat de kerstboom zijn naalden zo lang mogelijk vast houdt. Ook in het kader van brandveiligheid is het zaak dat de kerstboom voldoende water krijgt zodat deze niet uitdroogt.

Onze EasyFix kerstboomstandaard beschikt over een waterreservoir van 2 liter zodat de kerstboom voldoende water kan opnemen. Tevens staat de kerstboom gegarandeerd recht. 
Wij bezorgen echte kerstbomen aan de zaak en in combinatie met een EasyFix kerstboomstandaard zetten wij deze zelfs voor u op. Bestel eenvoudig en snel in onze webshop of neem contact met ons op.
En is bij u the sky the limit? Wij kunnen zelfs kerstbomen leveren tot wel ruim 10 meter!

Maar uiteraard bezorgen wij niet alleen op kantoor, maar ook bezorgen wij bij u thuis! Wilt u de kerstboom zelf uitzoeken? Dat is natuurlijk geen probleem! Vanaf 1 december kunt u de echte kerstsfeer proeven bij ons aan de Pompstationweg in Enschede, zoals u van ons gewend bent!