Kerstboom kwekerij Vije 053 435 1862 info@kwekerijvije.nl

Grote Kerstbomen

De gezellige december maand staat weer voor de deur en daar hoort natuurlijk een kerstboom bij. De voorbereidingen zijn dan ook al in volle gang om, zoals u van Kwekerij Vije gewend bent, de mooiste kerstbomen te kunnen leveren. Vanaf 1 december bent u dagelijks welkom aan de pompstationsweg voor de mooiste kerstbomen en vers van het land. En dit jaar doen we enkele sfeervolle aanpassingen om het nog gezelliger te maken…

Maar wist u dat u niet alleen voor de mooiste kerstbomen bij ons terecht kunt, maar ook voor grote kerstbomen? Kwekerij Vije levert, in Enschede en omstreken, grote kerstbomen tot 10 meter hoog aan onder andere bedrijven, winkels, evenementen, horeca, gemeenten en natuurlijk aan particulieren. Deze grote kerstbomen komen van onze eigen kwekerij in Enschede of worden door ons zelf geselecteerd en geïmporteerd uit Sauerland.

Er is de mogelijkheid om een grote kerstboom bij ons te bestellen en zelf op te halen, maar u kunt de kerstboom natuurlijk ook door ons laten bezorgen en opzetten. Wilt u uw buurt dus opvrolijken of de kerstsfeer bij uw bedrijf naar binnen halen, informeer dan vrijblijvend naar de tarieven en mogelijkheden. We willen graag voor iedere vraag en budget een passende oplossing bieden!

Het is de laatste jaren een trend om een kerstboom als kerstpakket te schenken aan uw werknemers. Toepasselijker kan het natuurlijk niet! Kerstbomen bij u op locatie leveren of uitzoeken op onze Kwekerij, de mogelijkheden bij Kwekerij Vije zijn eindeloos. We helpen u graag verder, dus voor meer informatie neem contact met ons op!