Kerstboom kwekerij Vije 053 435 1862 info@kwekerijvije.nl

Kerstboom online bestellen

Er werd ons afgelopen jaren geregeld gevraagd “Waarom verkopen jullie geen kerstboom online”? Op zich zijn wij van mening dat er niemand beter dan uzelf, uw kerstboom bij ons kunt uitzoeken. Op de kwekerij in Enschede is altijd volop keuze, u kunt er terecht voor goede adviezen en u vindt er al een kerstboom vanaf 8 euro! Bij onze kwekerij aan de pompstationweg in Enschede bent u al 40 jaar van harte welkom en is hét adres voor de mooiste kerstbomen vers van het land.

Om tegemoet te komen aan de huidige vraag van de consument hebben wij dan ook onze mening bijgesteld en gaat ook de kerstboom kwekerij nu met de tijd mee. Want gemak dient de mens! Dus mocht u dit jaar wat minder tijd hebben of een andere reden hebben om niet zelf uw kerstboom uit te komen zoeken, dan kunt u nu ook uw kerstboom online bestellen. Gewoon achter uw computer besteld en geleverd wanneer het u uitkomt! Want anno 2016 is het dan zo ver. In onze webshop kunt u nu uw kerstboom online bestellen welke door heel Nederland bezorgd kunnen worden.

Om te garanderen dat u een mooie en verse kerstboom ontvangt, staat uw kerstboom tot op het moment van bestellen nog in de grond op onze kwekerij in Enschede en zoeken wij deze zelf voor u uit. Dus verser kan niet. U kunt in onze wesbhop kiezen uit drie soorten in twee afmetingen. Wij versturen uw kerstboom keurig in een doos met onze transporteur “TransMission” en u krijgt van ons een track&trace code zodat u kunt zien wanneer uw kerstboom geleverd wordt.

Vergeet dan niet om een EASY FIX standaard mee te bestellen. Want de geleverde bomen zijn altijd voorzien van het gaatje zodat u met de EASY FIX standaard uw boom in een paar seconden opzet! Zie de blog over EASY FIX standaard. Binnenkort kunt u ook cadeau bonnen in onze webshop, deze kunt u zowel online als op onze kwekerij in Enschede verzilveren!