Kerstboom kwekerij Vije 053 435 1862 info@kwekerijvije.nl

Kerstboom kwekerij Vije Enschede

Kerstbomen

Bij ons kunt u terecht voor de Fijnspar, Servische Spar, Blauwspar, Koreaanse spar en natuurlijk de populaire Nordman spar.

Bij Kerstboom kwekerij Gebr. Vije worden de kerstbomen het hele jaar met veel zorg onderhouden, zodat u in december de mooiste kerstboom kunt uitzoeken. De kerstboom is natuurproduct en is het dus van belang dat u een kerstboom uitzoekt die vers is. Alle kerstbomen die besteld zijn in onze webshop worden vlak voor verzending pas omgezaagd.

Op onze kwekerij in Enschede kunt u terecht voor de meest uiteenlopende kerstbomen die u ter plekke uit het land kunt uitzoeken. Tevens hebben wij diverse gezaagde bomen reeds voor u uitgezocht welke enkele dagen daarvoor pas gezaagd zijn. Dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders en de bouwmarkten, waar de kerstbomen weken zo niet maanden ervoor al gezaagd zijn.

De Fijnspar

De fijnspar is van oudsher de populairste boom onder de kerstbomen. De fijnspar is er in verschillende maten, van licht tot donkergroen. De naalden van de fijnspar zijn fijn en prikkend en matig tot goed naaldvast. U kunt een fijnspar naar wens komen uitzoeken vers van het land met en zonder kluit of in een pot. Op onze kwekerij verkrijgbaar vanaf €8,00

De Servische Spar

De Servische Spar, ook wel de zilverspar genoemd, is een smalle piramidevormige kerstboom. De naalden zijn klein en prikkend en matig tot goed naaldvast. De Servische Spar is donkergroen en heeft een zilverachtig groene onderzijde. Deze Spar is verkrijgbaar met of zonder kluit of in een pot. Op onze kwekerij verkrijgbaar vanaf €10,00.

De Blauwspar

De Blauwspar is een brede kerstboom in piramidevorm, veelal gekozen om zijn sterke naalden en om de echte dennengeur. De naalden zijn matig groot, prikkend en vast. De blauwspar is verkrijgbaar in de kleuren blauw/groen en grijs/blauw, vers van het land, met en zonder kluit. Op onze kwekerij verkrijgbaar vanaf €13,00.

De Koreaanse Spar

De Koreaanse Spar is een smalle tot normale piramidevormige kerstboom en is erg goed tot uitstekend naaldvast. De naalden zijn middelmatig groot en zacht. Deze spar is groen tot donkergroen, heeft een zilverachtige onderzijde en opvallende lichtgrijze eindknoppen. Met of zonder kluit verkrijgbaar. Op onze kwekerij verkrijgbaar vanaf €16,00.

De Nordmann Spar

De meest populaire kerstboom is de Nordmann spar. Deze erg brede piramidevormige boom heeft grote, zachte naalden en is uitstekend naaldvast. De Nordman spar is groen tot donkergroen glimmend. De Nordmann spar komt vers van ons land, met of zonder kluit of in pot. Op onze kwekerij verkrijgbaar vanaf €18,00.

Kerstboom kwekerij Vije Enschede

Gallery

Hieronder een fotogallery van onze bomen en onze kwekerij. U kunt uw eigen boom uit de grond uitzoeken, we zijn alle dagen in December geopend.