Kerstboom kwekerij Vije 053 435 1862 info@kwekerijvije.nl

EasyFix

Heeft u ook altijd een strijd om de kerstboom recht en stevig in uw mand of standaard te krijgen? Ook al gestrest bij het idee om binnenkort weer de kerstboom op te zetten? Stop met de worsteling!! Wij hebben dé oplossing!

Ziet u er al tegenop om uw kerstboom op te zetten? Spoken de gedachten al door uw hoofd; staat de kerstboom wel recht en stevig, zal de kerstboom dit jaar eens niet omvallen of ben ik straks alle naalden al kwijt voordat überhaupt de ballen in de kerstboom hangen? Wees dan gerust, de kerstboom die schuin gaat hangen of niet tegen een stootje kan, is vanaf nu verleden tijd! Wij hebben dé oplossing voor u; Het EasyFix kerstboom standaard!

Met het EasyFix kerstboom standaard staat uw kerstboom namelijk binnen één minuut! Hij staat gegarandeerd kaarsrecht en super stevig in bijv de huiskamer, de keuken of zelfs bij uw voordeur! Wij boren een gat onderin de stam van uw nieuwe kerstboom zodat u hem alleen nog maar op de EasyFix standaard hoeft te zetten. Het puntvormige boorsysteem zorgt voor extra stevig heid. Daar bovenop houdt het EasyFix kerstboom standaard uw kerstboom langer mooi door het water reservoir dat in de standaard rond de stam van de kerstboom zit. U kunt dit vullen met maar liefst 2 a 3 liter water waardoor het standaard de kerstboom voorziet van vocht die hij nodig heeft en krijgt hij gelijk zijn stevigheid. Hierdoor blijft hij nog langer mooi en behoud de kerstboom zijn naalden.

Hieronder kunt u zien hoe makkelijk het gebruik van EasyFix is. U kunt de EasyFix kerstboom standaard in verschillende kleuren verkrijgen, en is ook in de webshop te bestellen. Voeg hem toe aan uw online bestelling in onze webshop en laat het bij u thuis bezorgen.

Kerstboomkwekerij Vije Enschede Easyfix stappen