Kerstboom kwekerij Vije 053 435 1862 info@kwekerijvije.nl

Kerstboom Cadeau

Hoewel het nog even duurt, zijn de voorbereidingen alweer in volle gang. Op onze kerstboomkwekerij te Enschede staan de kerstbomen er weer prachtig bij, maar daar zijn we dan ook het hele jaar druk mee geweest. Dit jaar was het natuurlijk erg warm waardoor de uitdaging nog groter was om onze kerstbomen in top kwaliteit af te leveren in december, maar ook dit jaar kunnen we u weer de mooiste kerstbomen leveren! Vanaf 1 december staan we weer dagelijks voor u klaar aan de pompstationweg te Enschede.

Nu levert de aanstaande kerstdagen natuurlijk ook enige stress op. Wat moet u namelijk aan uw vrienden, families of personeel geven als kerstgeschenk. Misschien is het daarom een leuk idee om een kerstboom cadeau te geven en u kunt deze zelfs laten bezorgen! Gemak dient de mens, bezoek onze webshop.

Wilt u uw personeel of relaties een uniek kerstcadeau schenken? U kunt ze een kerstboom cadeau geven, passender kan het natuurlijk niet! U kunt bijvoorbeeld een voucher schenken. Met deze voucher kan er bij ons op de kerstboomkwekerij te Enschede, een mooie kerstboom uitgezocht worden! Ook leuk als relatiegeschenk, door middel van een voucher geeft u uw relaties dus een kerstboom cadeau! Dit jaar kunnen we, in combinatie met een kerstboom, ook kerstballen bedrukt met uw bedrijfslogo leveren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Hopelijk zien we u in december op onze kerstboomkwekerij aan de pompstationsweg te Enschede!

Contactgegevens